tisdag 5 mars 2013

De spanska pojkarna 4 veckor...

Den 1/3 "fyllde" våra spanska pojkar 4 veckor... nu är det bara lite mer än 4 veckor kvar tills vi ska hämta hem dem! Spännande...!!!

Baldomero, 4 veckor gammal...



Barbate, 4 veckor gammal...


Utställning igen...

I söndags var vi på utställning igen med Cia - den här gången var det nästan hemma då utställningen hölls i ridhuset i Katrineholm. Cia fick HP och blev BIR-valp i en mördande konkurrens (hon var ensam!). Hon tycker fortfarande att utställningar är läskiga och hon blockerar sig därför lite grann. Nu väntar två utställnigar med fler hundar och helt andra miljöer än ridhus... ska bli intressant att se hur det kommer att gå!
På lördag är det SKK i Strängnäs, med 3 galgo español anmälda dock är Cia de enda som är valp. Vi har också anmält två whippets, Tösen i valpklass (totalt 14 stycken) och Ganza i juniorklass. Det är första gången för henne i juniorklass så det ska bli spännande hur hon står sig mot de andra tikarna i en officiell klass.
Helgen efter, den 17 mars, är det dags för SvVK:s utställning i Köping. Vi har anmält samma hundar dit som till Strängnäs. Hit kommer även Cia:s syster Lizzy... vi ser verkligen fram att träffa henne igen då vi inte har sett henne sedan hon åkte vid 8 veckors ålder.

Inga kommentarer: