söndag 10 mars 2013

SKK INT utställning i Strängnäs...

Igår var vi på utställning i Strängnäs, det var SKK:s internationella utställning i en helt ny arena. Lokalen var mycket bra och de gröna mattorna i ringarna gav ett perfekt underlag för både hundar och handlers!

Ganza skulle göra sin debut i officiell klass då hon nu för första gången var anmäld i juniorklass. Lite pirrigt var det, dels hur hon skulle "stå sig" i konkurrensen men även hur hon skulle sköta sig i ringen då hon inte varit ute sedan i oktober. Men jag hade inget att oroa mig för, hon skötte sig perfekt och stod och gick som om hon aldrig gjort annat.
I juniorklassen var det hela 11 tikar anmälda, och till min stora glädje så pekade domaren på Ganza och första platsen! Att hon dessutom fick CK på sin allra första officiella start var ju bara "grädde på moset"... en ganska lång väntan blev det på bästa tik konkurrensen då det var hela 29 tikar närvarande. Men domaren ansåg fortfarande att Ganza tillhörde de bästa och placerade henne som bästa tik 4:a... detta trots att hon bara är 10 månader gammal! Hon slog bland annat 3 championtikar!

På den fina bilden av Marie Sandberg ses vi vänta på eventuell placering i bästa tik klassen!


Jag visade även vår galgo español valp Cia - som fick HP och blev BIR-valp. På bilden av Jessica Snäcka visar hon att även hon kan röra sig i en utställningsring!


Med på uställningen var ytterligare två Hot Isle hundar - Hot Isle Pumpkin "Tösen" som blev utan placering i valpklass och Hot Isle Nicorana "Nike" som blev placerad trea i unghundsklassen tikar.

Inga kommentarer: