onsdag 21 november 2012

En vecka sedan sist...

... tiden bara flyger iväg!

Helgen som var bestod av slakt, kok av kött till hundarna, frakt av hudar till Tranås, valptittare och hämtning av bagge... ingen dag är den andra lik!

Lilla söta Pirouette är nu reserverad och kommer att i december flytta till Nyköping där hon kommer att få två whippetkompisar.

Fortfarande har vi två hanvalpar till salu - vi passade på att fota Palle (Palladium) när solen var framme i fredags... har har äntligen börjat att växa i sin kropp. Palle är ingen liten gosse men han har ett hjärta av guld! Han är pigg och glad och alltid med där framme när det händer saker, han skulle passa utmärkt i en aktiv familj.

Paci (Pacific) är även han till salu, en stilig ung herre som hela tiden växer i samma lugna takt (fotot togs för ett par veckor sedan)

Vi tog även ett par nya foton på Cia som nu hunnit bli 4 månader.

Bilder från Herning...
Jag utlovade ju i mitt förra inlägg bilder från utställningen i Herning. En mörk hall gjorde att kvaliten på bilderna inte är den bästa.
Nizette på bordet i väntan på domarens genomgång.

Mynta BT-2 med R-CACIB

Redan onsdag... på söndag ska Tösen (Pumpkin), Paci, Spike (Pantaloon) och Cia debutera i ringen, detta sker på en valputställning i Mjölby. Vi får inte glömma kameran så att vi kan dokumentera deras debut!

Inga kommentarer: