onsdag 5 december 2012

Grattis M-kullen 3 år idag...

Stort stort GRATTIS till M-kullen som fyller 3 år idag - mamma Tjejen och pappa Noddy hälsar också till sina småttingar!

Jag minns det som igår när AnnMari ringde och sa att "nu verkade det vara på gång"... jag hoppade i bilen och for iväg... sedan ringde hon och sa att den första valpen var född en svart hane (Hugo) och strax innan jag kom fram till Bronäs ringde hon igen och sa att det fötts EN VIT!!!! Nja, vit var hon ju inte vår kära Blaise utan creme visade det sig... men visst blev vi overraskade för det hade vi inte väntat oss!
Det blev till slut 3 hanar och 4 tikar, två svarta med vita tecken, en svart/vit, en creme och resten brindle med vita tecken.
Ståtliga Hugo (Mandrake) ca 11 v gammal plöjer fram i snön...
Eleganta Blaise (Modesty Blaise) ca 12 veckor gammal - en fin princessa poserar i snön...
Finaste glada Ville (Muscleman) tar igen sig efter lek och bus...
Det bästa mor hade satte hon på bordet - lilla härliga Mozart (Mosaic) ca 3½ mån gammal...
Busiga söta Milou (Maritza) - några månader gammal - man ser riktigt hur buset lyser i hennes ögon...
Snabbspringande ljuvliga Märta-Mai (Marimba) - jag tror inte att vi haft någon valp som varit så hushållsintresserad som MM...
Vackra fina Flinga (Mackita) - så orättvist livet kan vara, mitt hjärta blöder då du lämnade oss allför tidigt. Men du lever kvar i dina vackra barn och vi kommer alldrig att glömma dig!

1 kommentar:

Tant Olga sa...

HURRA HURRA HURRA för alla fina M-isar! Vi har firat med extra mycket lek och med egen tårta till Märta-Mai! Tack för att vi fick just vår finaste, vackraste och mest tillgivna lilla Märta-Majsa. Kramar och hälsningar till alla syskon och till Pappa Noddy och mamma Tjejen från Olga och Märta-Mai.