måndag 1 april 2013

Spanjorerna 8 veckor... och nya bilder på Lucka

Nu är spanjorerna lite drygt 8 veckor gamla... och det är lika roligt varje vecka att få nya bilder på dem. De utvecklas i en rasande fart och de ser fortfarande lika fina ut. Lite pirr i magen har jag allt inför resan till Spanien för att hämta hem dem!

Först ut bilder på Baldomero... han visar upp ett helt underbart steg från sidan, hoppas att han får behålla det även i vuxen ålder.Här är han tillsammans med systerna Baeza som också kommer att flytta till Sverige...


Så några nya bilder på Barbate...

Jag fick ett mail med en massa nya bilder på Lucka (Hot Isle Oberon) som bor i Holland... bilderna är tagna i januari - mars i år. Har är jättefin och är så lik sin syster Ganza att det nästan är skrattretande!
Lucka tillsammans med kompisarna Bandhu och Turo, fina killar i likadana täcken!

Åter till modershuset...
Idag har jag hämtat hem Zingo (Hot Isle Nadine) som tyvärr inte trivdes så bra i sin familj. Hon kommer nu att bo här hos mig tillsammans med pappa Gandalf, mamma Jaffa och tre andra kompisar. Tiden får ju utvisa hur det utvecklar sig, men än så länge går det väldigt bra. Flocken tog emot hemma på ett mycket bra sätt men Zingo själv tycker nog att det är lite läskigt... men dock inte värre än att hon kunde äta en stor skål med mat!

Inga kommentarer: