lördag 29 september 2012

Ibland går det snabbt...

Sent i torsdagskväll åkte Papoose till sitt nya hem hos Malin i Gimo... det var verkligen kärlek vid första ögonkastet från båda håll! En fösta rapport berättar att allt har gått bra och Papoose leker och har redan funnit sig till rätta.

Idag har även Palmetto åkt. Han hämtades med tåg och är nu på väg till sitt nya hem i Lund tillsammans med sin ägare Jana.

Lycka till önskar vi er båda med er valpisar!

Idag har även Zorro åkt till Oslo... det är Lene och Preben som vi känner sedan tidigare som har hämtat hem sin Zorro. Han fick innan de åkte hälsa på sin nya whippetkompis Zico som oturligt har gjort sig illa i en tå och är opererad. Det innebär att några vilda lekar kan det inte bli tal om... Mötet såg i alla fall ut att utfalla till ömsesidig belåtenhet!

Man fäster sig alltid mycket vid en valp som man har kvar lite längre, Zorro har ju hunnit bli 5 månader men det kändes så "rätt" att överlämna honom till Lene och Preben för vi vet att han kommer att få det bästa hemmet hos dem.

Även ni önskas lycka till med honom förstås!

Ni som läste mitt förra blogginlägg såg ju att jag skrev om en tjej som inte kom som det var avtalat då hon skulle hämta en valp... det visade sig att det fanns en godtagbar förklaring till att hon uteblev, även om jag fortfarande anser att man hör av sig på något sätt! Jag har därför plockat bort det inlägget.

Vi får se hur det går... nytt besök av henne är inplanerat till i morgon söndag... fortsättning följer!

Inga kommentarer: