måndag 29 oktober 2012

SW Vingåker och valpar till salu...

I lördags var det dags för den årliga whippetklubbsutställningen i Vingåker - som vanligt med Madde vid spakarna! Det är 5e året som denna utställning arrangeras av Madde och co, tyvärr har hon sagt att det var sista gången för hennes del, väldigt synd med helt förståeligt då man ibland måste prioritera andra saker! Stort TACK Madde för ditt arrangemang och ditt slit för att göra den här utställningen till den bästa!!!

Hur gick det då?

Jag ställde ut två hundar, Ganza i yngsta valpklassen 4-6 mån (hon "fyllde" 6 mån dagen efter) och Molly i bruksklassen.
Ganza blev 2:a i klassen med HP och Molly blev 3:a i sin klass med UK (utmärkt kvalitet = CK). Ett resultat som jag är nöjd med. Nu får Ganza vila från utställningar resten av året och så får hon komma igen nästa år.

Har tyvärr inga bilder från utställningen men jag vet att det kommer så jag får visa dem vid ett senare tillfälle!

Valpar till salu!!!

Vi har fortfarande whippetvalpar till salu, 3 hanar och en tik. De är snart 4 månader (den 6/11) så det är hög tid att de får ett eget hem. I söndags då solen tittade fram för en gångs skull så passade vi på att ta nya bilder på dem:


Pacific "Paci" - en härlig kille som fortsätter att växa på samma fina sätt som han visat så gott som hela tiden. Vi söker en delägare/halvfodervärd till denna vackre kille... gärna någon som är utställnings- och/eller lure coursing intresserad.


Pantaloon "Pantis/Lonny" - mammas pojke, han har samma coola sätt som sin mamma Tjejen och älskar att sitta i knät och gosa.


Palladium "Palle" - en stor kille som inte riktigt här växt i sin kropp ännu, kommer att bli en utmärkt kamrat till den som är aktiv. Han är alltid med på hyss och spring i trädgården och bryr sig inte det minsta om väder och vind !


Pirouette "Ettan" - en elegant och feminin tik som trots detta kan säga ifrån till sina större och bråkigare bröder!

1 kommentar:

Unknown sa...

Åååhh jag är fortfarande helt kär i Lonny!!! Han hade gärna fått flytta in hos oss om inte 3 hundar vore lite för mycket hehe :D

Förresten tack för senast! Jättekul att träffa er alla!

//Sara & Cashmir